TuureParkkinen Eturyhmäpolitiikkaa, oireidenhoitofokusta, merkantilismia, monopoleja ja kasvuRIIPPUVUUTTA kyseenalaistaen. Juuribugin ratkaisemista ja pelisuunnittelunäkökulmaa ehdottaen. "If you want the truth to stand clear before you, never be for or against."

Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskuntavaalit

"YLEn hyvää" journalismia. Pravda.

YLE:n A-studion vaalitentti-ilta käynnistyi RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin osalta. Ko. ohjelma käynnistyi erinomaisesti kunnes... 

Onko HS:n vaalikonetta manipuloitu? - Yhdellä puolueella juuri oikeat vastaukset

Viime päivinä moni eduskuntavaaliehdokas on ollut käärmeissään siitä, että Sanoma Median vaalikoneet eivät ensisijaisesti suosittele sopivinta ehdokasta, vaan sopivinta puoluetta ja sen sopivinta ehdokasta. Niinpä Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien vaalikoneet saattavat suositella ehdokkaalle itselleenkin kilpailevan puolueen ehdokasta, vaikka ehdokas olisi vaalikonetta testatessaan käyttänyt tismalleen omia vastauksiaan.

Luota itseesi, demokratia luottaa sinuun

Sinulla on valta olla omaa mieltä. Ole sitä rohkeasti ja luota omaan intuitioosi. Lopullista tietoa asioista ei ole kellään, mutta sinulla on paras tieto omasta elämästäsi. Tee äänestäessä veikkaus, kuka sitä poliittisesti parhaiten edistää ja sitten seuraa osuitko veikkauksessasi oikeaan. Olen varma, että osuit. Vaikka moni muuta väittää, huijareita on vähän liikkeellä.

Kuka Suomea puolustaa tulevalla vaalikaudella?

Suomalaisten maanpuolustustahto on laskenut jo neljä peräkkäistä vuotta ja on alimmillaan lähes 30 vuoteen.

 

Maanpuolustustahto on sidoksissa yhteiskuntamme ja lähialueemme toimintaympäristön epävarmuustekijöihin. Erot maanpuolustustahdon merkityksessä on kasvanut ja yleinen asevelvollisuus on jatkuvan kriittisen tarkastelun kohteena.

 

Sote kuntapohjalta?

Olen kirjoittanut melko paljon sote-uudistuksesta. Oma tulkintani kirjoituksistani on, että niissä on johdonmukaisesti vastustettu keskittämistä ja puolustettu kuntien määräysvaltaa.  En koskaan uskonut, että esillä olleet sote-ratkaisut voisivat toteutua.

Voihan pieni susihukkanen - sekin joutui vaalikoneiden uhriksi

Näin eduskuntavaaliehdokkaana sitä on saanut vastailla kaikennäköisiin vaalikonekysymyksiin. Osa kysymyksistä on itselle mielenkiintoisia, mutta toiset puolestaan varsin merkityksettömiä. Mutta, sitten on myös niitä, joissa varmaankin on eri mieltä mahdollisten äänestäjiensä kanssa.

Eräs kaveri kertoi tehneensä vaalikoneen ja saaneensa minut ykköseksi, kuulemma ainut asia mistä olemme eri mieltä on susien kaatoluvat.

Tähtiliikkeen muutosedotukset sosiaaliturvaan!

Tähtiliike ehdottaa muutoksia sosiaaliturvaan eikä sulje pois yhtäkään puoluetta hallitusneuvotteluista toistaiseksi.

Seitsemän tähden liikkeellä oli tänään vaalistartti Helsingissä hotelli Grand Marinassa. Paikalla oli yli puolet puolueen 179 ehdokkaasta. Kokouksessa oli innostunut tunnelma. Tähtiehdokkaat uskovat hyvään vaalitulokseen. Ainakin yhtä eduskuntapaikkaa tavoitellaan lähes kaikissa manner-Suomen vaalipiireissä.

Yhteiset vaaliteemat:

Suomi on poliittisessa takalukossa - SoTe ja hallituksen ero

Sote-uudistuksen ja hallituksen kaatuminen on saanut monet poliitikot ja puolueet heittämään kuraa oikein innolla. Itse taas heräilin pohtimaan, miksi poliittinen järjestelmämme on niin pahassa takalukossa, ettei yhteiskuntaamme saada raahattua tälle vuosituhannelle millään ilveellä.

Väyrysen tähti liikkeellä on tiukin maahanmuuttopoliittinen linja!

Olen omalta osalta kuullut kyselyjä, että onko maahanmuuttopolittinen linjani muuttunut? Ja vastaus on ei!

Useat kansalaiset sekoittavat maahanmuuton eri muodot ja näistä tulee aina väärinkäsityksiä!

Itse lasken maahanmuuton kolmeen eri kategoriaan jotka ovat: Turvapaikanhakijat, pakolaiskiintiö ja työperäinen maahanmuutto.

Selvitänkin nyt omat kantani näihin kolmeen seuraavaan maahanmuuttoa koskevaan asiaan lyhyesti!

Turvapaikanhakijat:

Sanna Marin nosti SDP:n suosiota, Antti Rinteen paluu sitä laskee

Viimeisimmässä gallupissa menestynyt SDP saa kiittää suosiostaan kansanedustaja Sanna Marinia. Puheenjohtaja Antti Rinteen sairasloman aikana demareita luotsannut Marin on Rinteen täydellinen vastakohta: nuori, nätti ja sanavalmis nainen, jolla on sekä karismaa että tuoretta näkemystä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä