*

TuureParkkinen Eturyhmäpolitiikkaa, oireidenhoitofokusta, merkantilismia, monopoleja ja kasvuRIIPPUVUUTTA kyseenalaistaen. Juuribugin ratkaisemista ja pelisuunnittelunäkökulmaa ehdottaen. "If you want the truth to stand clear before you, never be for or against."

Tuulivoima korruptio

Tuulivoimatöppäyksestä saa valittaa

Valitukset kuitenkin hylätään viimeistään KHO:ssa. Laki syöttötariffista tuulivoimalle antaa koskemattomuuden suojan valtion tuen varassa toimivalle rahasammolle. "Väärin saatu, ei ole saatua". Tämän perusasian herrat vaan unohtavat, ja se tulee Suomelle kalliiksi.

Syöttötariffin synnyttäminen vei poliitikoilta ArvoPohjat mutiin, saman perheen Arvo Valinta petti, ja kepulikonsteilla saatiin aikaan rahasampo, "viisas tariffi", rahaa tuulen tupiin, siitä syntyi uusi runo Kalevalaiseen tapaan:

Lobbaus ilman rajoja tekee tuhoja Suomessa

Porin MTV:n SuomiAreena keskusteluista paljastui erikoisen hyvin kuinka lobbaus on kehittynyt jo niin hyvin, että kaavoitustoimen kaapannutta yksityistä firmaa mainostaa keskusteluissa kaupungin virkamies "pelon hälventämiseksi".

FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy on jo saanut monopoliaseman Suomen tuulivoima kaavoituksessa, laatii mm. meluselvityksiä osayleiskaavaa varten jne. ja kaikki muutkit asiaan liittyvät selvitykset.

 

Kuulokynnyksen alittavan äänen häiritsevyydestä

On jo valtavasti todisteita eläimiltä saatu, etteivät ne viihdy tuulivoimaloiden vaikutusalueella. Ja on todisteita, että eläinten kortisolitasot ovat koholla joutuessaan olemaan tuulivoimaloiden lähellä. Ihmiset pakotetaan olemaan koekaniineina, vaikka samaan aikaan huomataan, että vapaana olevat eläimet kaikkoavat tuulivoimaloiden näköpiiristä.

 

Pelottelu ilmastolla on nyt päättynyt

Ilmastotieteen kompleksisuus antaa yleiselle väärinkäsitykselle sijaa kunhan uskomukset ja harhaopit tuodaan vakuuttavasti esille? Syitä ilmastonmuutokseen pitää kuitenkin osata tarkastella monimutkaisena ympäristöongelmana ja vaatii keneltä tahansa paljon perehtymistä, jotta voisi edes erottaa säätilan ja ilmaston, helposti annetaan lyhyen aikavälin paikallisten sääilmiöiden vaikuttaa uskomuksiin ilmastonmuutoksesta tai jopa lainsäädäntöä koskien, kts. linkki!

 

Puisto propagandaa rahanhimossa

Yle uutisoi lakien laadinnan kokonaisvaikuttavuus selvitysten puutteesta. - "Turun yliopiston valtio-opin professori Matti Wiberg ja projektitutkija Miira Raiskila tutkivat, miten hyvin hallitus ottaa huomioon lakien talous-, ympäristö- ja yhteiskunnalliset vaikutukset sekä lakiesitysten vaikutukset viranomaistoimintaan".

 

http://yle.fi/uutiset/3-9611721

 

Kallis ideologinen sähkö on aina markkinoilla halvin

Erikoinen ja kannattava energiantuotanto syö enemmän kuin pystyy omin avuin tuottamaan. Syöttötariffi pitää itsessään kannattamatonta tuulisähkötuotantoa valheellisesti voitollisena. Tuulivoima tuotiin Suomeen olkiukkojen ilmastonmuutos hömppätiede paketissa. Vuosisadan suurin harhaoppi vei poliitikkoja kuin kuoriämpäriä kompostiin. - Lobbarit julistaa - Se on Suomen velvollisuus osallistua globaalin ilmaston lämpenemisen hillintään, tuulivoimaa on pakko rakentaa, muuten meidät piru perii.

KHO ei nauti kansan luottamusta

Tanska pitää tuulivoimaloiden ominaisuuksista johtuvia infraääniä haitallisina ihmisten ja eläinten terveydelle. - Tuulivoimaloiden rakentamiset maalle on pysäytetty.

 

http://www.theenergycollective.com/willem-post/2395070/wind-turbine-noise-adversely-impacts-nearby-people-and-animals

 

Eduskunnan teatteriesitys tuulivoima farssi "Tuulen viemää"

Ben Zyskowicz nosti tänään kyselytunnilla tuulivoimatukien järjettömyyden esiin, alkaen kohdasta 26:30, sen ministeri Lintilä kuittasi kevyesti. 

 

http://areena.yle.fi/1-3773367?autoplay=true

 

Tuulivoimasta oli hallituksella selkeä sopimus, sitä ei noudateta, sopimukset on tehty vaan rikottaviksi!

 

Kieli jää pakkasessa rautaan kiinni, Suomen hallitus!

Tanskasta ja Saksasta saa varoittavat esimerkit ilmaiseksi, mutta Suomessa ei uskota vaan se kaikki tuulivoima haitta pitää itse kokeilla. Terveyshaittojen takia Tanskassa maalle rakentamiset on pysäytetty, Suomessa rakentamiset jatkuu, ja hallitus antaa toimintaan n. 4000 miljoona euroa. "Rahalla saa ja hevosella pääsee", "nerokas tariffi" tuulivoimalle (Pekkarinen) tekee tuhojaan nyt länsirannikon korkeimmilla paikoilla. Rahat menee ja raiskiot jää, hallitus sai mitä halusi, kansan eriarvoistaminen onnistui. Kirottu tuki tuulivoimalle! - "Sori siitä".

Julkinen raha oma-etu ohjauksessa??

Suomeen nousee ns. "tuulivoimapuistoja" kuin sieniä sateella, kovasta vastustuksesta huolimatta. Melumallinnukset ovat lähes poikkeuksetta väärin mallinnettu, ja kaavat hyväksytään, vaikka tuulivoimaloiden melu aiheuttaa terveyshaittaa lähiasukkaille.

 

Asumisterveysasetuksena annetut melun toimenpiderajat koskevat myös tuulivoimaloiden aiheuttamaa melua. 

Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisilla on aina selvittämisvelvollisuus, jos asukkaat valittavat kokevansa meluhaittaa.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä