TuureParkkinen Eturyhmäpolitiikkaa, oireidenhoitofokusta, merkantilismia, monopoleja ja kasvuRIIPPUVUUTTA kyseenalaistaen. Juuribugin ratkaisemista ja pelisuunnittelunäkökulmaa ehdottaen. "If you want the truth to stand clear before you, never be for or against."

Politiikka

Wallenbergien ja Sipilän annettava selitys Oulun yt-neuvotteluista

Stora Enso suunnittelee 400 ihmisen vähentämistä Oulun tehtaaltaan. Vaadin ruotsalaista Wallenbergin sukua ja Suomen pääministeri Juha Sipilää julkisesti esille ja antamaan selityksen, miksi Stora Enso uhkaa lakkauttaa paperintuotannon Oulussa.

Valtuustoaloite – ensiasunnon ostajien kiinteistövero lain minimitasolle

Kokkolan väestökehitys on hidastunut ja kaupunkia rasittaa maine maakuntakeskuksien kovimpana verottajana. Tarvitsemme verotukseen liittyviä positiivisia ajatuksia ja esityksiä, joilla voimme houkutella varsinkin nuoria ihmisiä kauniiseen kaupunkiimme. Esitän kiinteistöveron alennusta lakisääteisen kiinteistöveron alarajaan ensiasunnon ostajille ensimmäiseksi viideksi vuodeksi.

 

Terrorismi kytkeytyy politiikkaan, hyväntekeväisyyteen ja uskontoon

 

Terrorismi on kavala tauti. Sitä ilmenee eri puolilla maailmaa. Vapaissa yhteiskunnissa sen estäminen on vaikeaa. Viimeksi Uudessa Seelannissa tapahtunut isku, joka katsotaan terrorismiksi, oli ilmeisen vaikea estää. 

 

Some osana mediaa ja media osana somea!

Ehkä me tarvitaan yhteiskunnissa mediatyyppejä, joita voimme arvostella sosiaalisessa mediassa.

VASTUULLINEN MARKKINATALOUS, MITÄ SE ON?

Vastuullinen markkinatalous, mitä se on?

 

TV:n suuressa vaalikeskustelussa kaatunen hallituksen edustaja, puhui vastuullisesta markkinataloudesta vaatien yrityksiltä vastuuta. Mitä vastuullinen markkinatalous on? Osakeyhtiölain mukaan yrityksellä on yksi päämäärä. Sen pitää tuottaa omistajille voittoa. Olisiko vastuullinen markkinatalous jopa lain vastainen toimintatapa? Tätä on hyvä kysyä erityisesti silloin, kun puhumme sosiaali- ja terveyspalveluista. Kaikki ei ole kaupan!

 

Kansalaisaloite: Kansanedustajat ulos kunta- ja maakuntapolitiikasta

Toimivaan demokratiaan kuuluu vallan hajauttaminen ja korruption kitkeminen. Tästä syystä olen tehnyt uuden kansalaisaloitteen, jolla vaaditaan sekä kuntalakiin että mahdolliseen maakuntalakiin lisäyksiä kunnallisten tai maakunnallisten luottamustoimien keskeytymisestä siksi ajaksi, jonka luottamustoimen haltija toimii kansanedustajana Suomen eduskunnassa. Tänä aikana kansanedustajan kunnallisia tai maakunnallisia luottamustoimia tulisi hoitamaan hänen varaedustajansa.

Poliitikot kalastelemassa suosiota terrorismin varjossa?

Toivottavasti muslimien ja länsimaisen valtaväestön välit eivät ole myrkyttyneet niin pahasti miltä ajoittain vaikuttaa. Terrorismin tarkoitus ei toteudu niinkään tappamisella, vaikka se on keino saada aikaan vastakkainasettelua.

Keinoja terrorististen ajattelijoiden targetointiin pitäisi lisätä ja tämä tilanne ei ole sopusoinnussa tiukkojen yksityisyydensuojalakien kanssa. Länsimaat ovat tällä hetkellä todella haavoittuvia äärimmäisten veritekojen jälkeen, koska elämä on ollut pitkään rauhallista ja turvattua.

Juha Sipilä ja Antti Rinne löysivät toisensa

Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän kaadettua hallituksensa sote-uudistuksen epäonnistuttua keskusta näyttää nyt liikkuvan aiempaa lähemmäs sdp:tä. Tällainen vaikutelma syntyy niin Yleisradion torstai-illan suuresta vaalitentistä kuin puolueen muistakin sote-kommenteista.

I love you all! I love you all! Good things happening at every millisecond!

I love you all!
I love you all!


Good things happening at every millisecond!

I love you all!
I love you all!
 

Good deeds are true

Love is true

 

 

The word of today: Written thoughts. Part 4

On repetition and the logos

 

Repetition should manifest itself in a way that does not harm anyone. Continuous repetition of specific words can lead to success in some cases, but oftentimes it is better to simply not repeat the same sentence due to reasons of common sense and logic: Individual might look like he is "faking it" by repetition, which may not be the case in general, but should be thought beforehand.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä